Бунгала на морето - Далас

Почивна станция Далас разполага с 11 (единадесет) двойни бунгала и 5 (пет) единични бунгала, които се намират на брега на морето.

Бунгало - интериор

Стаите в двойните бунгала са самостоятелни, огледално разположени, със самостоятелни входове, но обединени от общ вход-коридор. Всички стаи са богати на слънчева светлина и интериора им е летен и приятен. Те разполагат с ПВЦ ламперия и дограма, а пода им е с теракот. Освен функционалното обзавеждане, стаите разполагат с хладилник, климатик, цифрова телевизия от Булсатком, безплатен Wi-Fi Интернет. В самостоятелната баня и тоалетна постоянно има топла вода. Стаите разполагат с три легла, но има възможност да се постави и четвърто.

Гостите на почивна станция Далас могат да разчитат и на бар, който разполага със столова и 100 (сто) седящи места. Кухнята предлага както закуска, така и обяд и вечеря. Менюто е разнообразно и в него ежедневно се включват аламинути и различни готвени на място ястия, а за децата има детски кът, който разполага с достатъчно пространство за детските игри и забавления. За автомобилите на гостите е осигурен охраняем паркинг.

В близост до станцията и бунгалата в старата част на Поморие се намират небезизвестните кални бани, толкова търсени от туристите в България. Освен баните с лиманна кал, близо до почивната станция се намира стадиона, поликлиниката и различните местни магазини, а центъра на града е на 30 минути пеша.

Бунгалата на морето в станцията в Поморие са предпочитани и за организирани групови мероприятия от хора, търсещи пълноценна почивка от началото на месец май до края на месец октомври.

Очакваме ви! Насладете се на една незабравима ваканция в нашите бунгала в Поморие – разположени на самия плаж, от тях ще можете да наблюдавате морето по всяко време, а свежия полъх на морския ветрец и шумът на вълните допълнително ще радват сетивата ви.